onsdag 21 augusti 2013

Föreläsningsserie - träna rätt 2014 (lördag 16 nov)

Lördagen den 16 november kl 13:00-17:00 erbjuder Stockholmspolisen Simidrott en föreläsningsserie med Lisa Nordén, Rubin McRae, Access Rehab, Fredrik Lundin och Ola Strömberg.

Välkomna är alla personer som tränar och/eller är allmänt idrottsintresserade och vill ha tips och få energi till kommande säsong, dvs. 2014. Föreläsningsserien täcker simträning, löpträning, hålla sig skadefri, hur man kan ta med idrottens lärdomar vidare i livet samt åhörarna ska få energi till sitt eget idrottande.

Föreläsare pratar i 25 minuter och 5 min frågestund. Avslutningsvis är det Lisa Nordéns tur i 45 minuter. Det kommer att finnas korta och en längre paus (fika) då deltagarna kan mingla och prata med föreläsare och titta kommande produkter från företagen som vill vara med.




Lisa Nordén är regerande världsmästare i triathlon (olympisk distans) och silvermedaljör på OS i London 2102. Lisa vann Jerringpriset 2012 och Bragdguldet 2012. Lisa är en uppskattad person att lyssna på och nu har du möjlighet att ställa frågor till henne.


    
Rubin McRae från Running Sweden är Lisas löptränare och driver företaget Running Sweden. Rubin är en eftertraktad löptränare med många års erfarenhet. Han tränar flertalet löpare och genomför företagsevenemang med löpning. Han kommer att prata om löpträning och teknik. 

     
Access Rehab erbjuder behandlingar inom idrottsmassage, naprapati och sjukgymnastik. De kommer att prata om hur man ska ta hand om kroppen för att minimera skador. 



Fredrik Lundin är simtränare för Lisa och jobbar som elittränare i simning i Stockholmspolisen Simidrott och tränar flera elittriathleter. Han har varit landslagstränare under hela 2000 talet och är en eftertraktad tränare i Open Water, simning och triathlon kretsar. Fredrik kommer att prata om simträning och teknik för öppet vatten.


Ola Strömberg har jobbat som koncernchef på Mercuri International och har under många år arbetat med att leda företag på högsta nivå. Han är flerfaldig svensk mästare på 1500 frisim under 90-talet. Ola kommer att prata om hur man kan ta med lärdomar från idrottens till karriär och i arbetet.


Mer info kommer inom kort. Gå in och gilla föreläsningsseriens på facebook, klick

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar